top of page

THE WHOLE SHEBANG

Niks minder dan alles erop en eraan!

Maak je klaar voor een rebranding die klanten aantrekt. Laat je (visuele) identiteit het verhaal vertellen, zodat je niet meer hoeft uit te leggen wat je doet. Met een krachtige, professionele uitstraling trek je vanzelf de aandacht en willen mensen sowieso meer van je weten!

The Whole Shebang is een unieke combi van positionering en branding!

THE WHOLE SHEBANG

HET IS TIJD!

Je weet dat het eigenlijk wel tijd is, dat het nodig is. Een rebranding. Want dat zelf aanrommelen schiet niet op. En wat 2 jaar geleden echt nog wel bij je paste, daar ben je nu uitgegroeid.

Je wilt gaan staan voor al je talenten en passies. Laten zien wie jij echt bent. Je wilt met de juiste mensen werken die snappen wie jij bent en waar je voor staat. Iemand voor het hoofd stoten? Ja zelfs daar heb je intussen wel vrede mee. Want jij bent niet zomaar voor iedereen!

 

Maar die huisstijl, die rammelt van alle kanten. De kleuren zijn te braaf. Of juist veel te schreeuwerig. Je hebt je laten opnaaien door wat je om je heen ziet.

Wat ji nodig hebt is een huisstijl die zegt "dit ben ik!"

Ilja zwart 02.jpg

HOE DAN?

We gaan een unieke samenwerking aan tijdens het “the Whole Shebang” traject. Want wat je krijgt is zoveel meer dan een huisstijl. Je gaat niet voor niks met een multitalent samenwerken toch? En dus gaan we voordat we ook maar iets gaan doen met kleuren of sfeer, eerst de basis van jouw merk kei sterk neerzetten. Want zonder die een goede positionering rammelt het binnen no time van alle kanten. 
 

Dit is een stukje merk coaching wat voor ieder sterk merk nodig is om echt te kunnen knallen!
 

We zijn dus wel effe bezig, want goed werk heeft tijd nodig. Wat dit traject ook heel uniek maakt; ik doe er maximaal 5 per jaar. Want creativiteit en ideeën kosten veel energie. En ik wil met volle aandacht iets vets maken voor jou. Onverdeelde aandacht dus!

EEN UNIEKE COMBI VAN POSITIONERING EN BRANDING!

EEN GREEP UIT MIJN PORTFOLIO

EN NU CONCREET!

Je wilt natuurlijk weten wat er dan allemaal in dit traject zit. Logisch. En dat ga ik je vertellen. Maar waar ik je op wil wijzen is dat dit evengoed een maatwerk traject is. Heb jij behoefte aan iets meer of minder van iets? Dat kan. Ik beweeg daarin mee. En mocht het nou echt de spuigaten uitlopen qua extra tijd, dan overleggen we dat.

Hoe dan ook, je zult niks tekort gaan komen!


the Whole Shebang, dit kun je verwachten:

58.png

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Dit traject duurt 3-4 maanden. Afhankelijk van vrije dagen en hoe snel de feedback verwerkt wordt. 

 

Je betaalt dit traject in 4 termijnen van 950,- ex. btw
 

We gaan een hechte samenwerking hebben met veel contactmomenten, alleen dan kan ik een vet sterk merk voor je neerzetten. Het is echt kei leuk om met een nieuwe huisstijl bezig te zijn, dus verwacht aardig wat hyper momenten!

 

Is dit wat jij wil? Laten we dan eerst samen brainstormen. De Brainstorm Galore sessies zijn de start van een samenwerking. Ik vind een gratis kennismaking van 30 minuten echt veel te weinig om je echt te leren kennen. Ik ga graag meteen de diepte in. 

Wanneer je binnen een week goedkeuring geeft op de offerte van het traject, krijg je 150 euro korting.

 

En mocht je toch beslissen niet voor het traject te gaan, dan heb ik je in ieder geval 1,5 uur lang verder geholpen!

VEELGESTELDE VRAGEN

01.

Je kunt ook in 2 termijnen van 1900,- ex btw betalen als je dat fijner vindt. 

02.

Sessies kunnen ook live op lokatie in Erica, Drenthe! Gezellig!

03.

Je krijgt alle bron bestanden als .AI en templates in Canva.

04.

De start is altijd via een Brainstorm Galore sessie van 1,5 uur.

05.

Je krijgt 350,- euro korting als je eerst het "making waves" traject deed.

ON A BUDGET?

Check dan het ONE WEEK WONDER pakket eens!

bottom of page