top of page

APRIL WAS EEN TURBULENTE MAAND


Sodeju hey, wat een maand, april!


Het was van de ene kant een hele fijne maand. De start van de Dwarse Vrouwen Club op 2 april. Wat ben ik trots. En wat ben ik blij dat ik hiermee ben gestart. Al zoveel mooie gesprekken gehad met elkaar. En een leuke creatieve workshop.

Ook heb ik maarliefst 4 brandings opgeleverd (zo goed als) voor super leuke klanten. En ook nog een handjevol Adopt Shop branding ontworpen en ook verkocht.

Ideeën die op de plank lagen kregen ineens weer vorm. Het ging weer stromen. Eindelijk begon ik helder te krijgen wat ik nou eigenlijk wil aanbieden qua coaching en uiteraard is dat weer anders dan anders. Binnenkort meer hierover.

Maar april was ook een moeilijke maand. Ik was veel overprikkeld. Zorgde slecht voor mezelf en mijn lijf schoot op slot. Ik heb het letterlijk op mijn heupen en dat is pijnlijk. Ik zei wat vaker hardop dat ik ADHD heb, hoewel ik daar zelf nog soms mee worstel. Ik ontdekte dat maskeren me nog maar zelden lukt en dat het fucking veel energie kost. Social settings waren vermoeiend en het zorgde voor een negatieve spiraal van overprikkeld, mezelf slecht voelen, snacken en snoepen om tot rust te komen.

Het heeft veel persoonlijke ontwikkelingen in gang gezet. Ik heb een nieuwe handleiding nodig. Ook om aan anderen uit te delen. Maar daar ga ik mee aan de slag samen met een coach. Want ja ook een coach heeft coaching nodig.

Of het nou was dat het voorjaar werd, dat mercury vreemd uitgelijnd stond, de zon verduisterde of het gewoon een flow is waar ik in belande, het maakt me niet uit. Er is een hoop gaande. Het kabbelt niet meer, maar het stroomt. 

Wel heb ik even mezelf teruggefloten en heb ik een strakkere weekplanning gemaakt. Dit om te voorkomen dat ik te lang achter de laptop blijf hangen met het gevoel dat het nooit genoeg is. Ik heb de leuke dingen ook ingepland. En dus wordt er meer gezwommen, in de tuin gewerkt, geschilderd en gebakken. Laptop dicht en klaar.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page